Kolekcija “MARS” se sastoji od dvanaest odnosno devet modela. Osam ženskih, jedan muški model, jedan model za psa, standardne velicine maltezera, jedan model za bebu cca sest mjeseci starosti te jedan unisex model (Jedan od modela kojeg nosi performer Krešo Kovačiček, inspiriran je nano-tehnologijom koja bi trebala imati posebnog utjecaja na odjeću a time i modu pionira Marsa ili Zemljana – Marsovaca. Ioni srebra poznati su kao aktivni antibakterijski aneksi koji u doticaju s bakterijama i virusima blokiraju njihov respiratorni sustav.Za izradu tog modela nije korištena tkanina već boja koja asocira upravo na ione srebra koji tkaninu-kožu prekriva antibakterijskim-anitvirusnim oklopom). Što znači da u slučaju nemogućnosti prestavljanja na reviji, psa, bebe I farbanja nečijeg tijela – kolekcija se sastoji od devet modela.

Tema je odgovor na sve češću medijsku eksploatiranost teme globalnog zatopljenja ,te potencijalnih mogućnosti preživljavanja ljudske vrste i općenito opstanka života na zemlji. Jedna od tih mogućnosti predviđa i odlazak na druge planete u ovom slučaju planetu Mars.
Put na Mars je sve bliže. Vjerojatno neću ponuditi nove znanstvene spoznaje, ali se trudim zamisliti kako će to izgledati, kako će izgledati kada se krene naseljavati Mars. Trebaju nam novi prostori, Zemlja je postala ugrožena i klaustrofobična, i to ima utjecaja na duh.
Nov prostor, pionirski duh, ali s manjkom potencijalnih žrtava nečijeg naseljavanja.
Svi su modeli moj autorski rad, od ideje do konstrukcije krojeva te šivanja.