Tajči Čekada i članovi udruge Interinova pozivaju vas na modni performans i otvorenje izložbe

“Djevojačka soba”

U subotu, 28.07.2012. u 21 sati, zgrada općine Matulji

U nedjelju, 29.07.2012. u 12 sati, izložbeni prostor „ISA“, Mučići 46, Jurdani

U suradnji s multimedijalnom umjetnicom Tajči Čekada, keramičari iz Udruge InterInova izradili su po zadanom dizajnu odjevne predmete, korzete, donje rublje i popratne rekviziti vezane za intimu sobe. Na modnoj reviji će tako biti predstavljeni modeli koje je autorica izradila u suradnji sa keramičarima: Tomica Gržeta, Elda Čekada,  Ivna Safunđžć i Vera Gambar Miščević.

U atriju općine Matulji će se istoga dana moći pogledati i manji dio postava izložbe „Djevojačka soba“, od svakog člana udruge po jedan eksponat te će biti izložena i serija modnih fotografija tih istih modela autorice Tajči Čekada.

Otvorenje izložbe „ Djevojačka soba“

U nedjelju, 29.07.2012. u izložbenom prostoru „ISA“  u 12 sati će biti priređeno svečano otvorenje izložbe radova umjetničke keramike autorskog i unikatnog keramičkog dizajna uz prigodni domjenak i slobodan ulaz.

Radovi koji će biti izloženi su djela priznatih hrvatskih keramičara, članova umjetničko / strukovnih udruženja poput HZU, HDLU, ULUPUH i KERAMEIKON. Ujedno i članova udruge Interinova:

Roberto Auidi, Tomica Gržeta, Elda Čekada, Ivna Safundžić , Vera Gambar Miščević, Mladen Ivančić, Dubravka Mage, Snježana Nemarnik, Luigi Montereali, Nikolina Ružić, Duška Gržeta, Vesnica Popović.